Stages HBO Integrale Veiligheidskunde

Van mijn opdrachtgevers krijg ik regelmatig vacatures voor afgestudeerde HBO’ers Integrale Veiligheidskunde met enkele jaren QHSE ervaring. Vanuit kandidatenzijde spreek ik regelmatig afgestudeerde HBO’ers Integrale Veiligheid, nog zonder werkervaring. Vaak hoor ik van ze dat het lastig was om een goede stageplaats te vinden. En ik weet uit ervaring dat een goede stage hun kansen op de arbeidsmarkt enorm vergroot. In de (nabije) toekomst zal de vraag naar goede QHSE professionals alleen maar toenemen.

Om stage-zoekers en stage-aanbieders te verbinden heb ik de linkedin groep Stages Integrale Veiligheidskunde opgezet. Hier kun je als bedrijf een IVK stage plaatsen onder vermelding van contactinformatie. HBO IVK studenten kunnen hier aangeven dat ze op zoek zijn naar een stage onder vermelding van de gewenste periode en regio. Zie je een match? Neem dan rechtstreeks contact met elkaar op. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Misschien hebben jullie ook een stage voor HBO IVK studenten. Of ben je ook zoek naar een IVK stage? Maak dit dan kenbaar via Stages Integrale Veiligheidskunde.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het me dan gerust weten!