Terminal Manager

Code 1527
Regio west
Datum vacature 10 juni 2020

Bedrijfsinformatie

Onze opdrachtgever is een ambitieuze opslag terminal met chemische productie faciliteiten. Er werken ruim 60 mensen. Voor hen zoeken wij een Terminal Manager.

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk is voor enerzijds operations maar ook het onderhoud op de locatie en logistieke processen.
Het voldoen aan wet- en regelgeving is daarbij een belangrijk onderdeel.
Je bent de spil en ondersteuning als het gaat om voldoen aan BRZO, Wabo, Arbeidsomstandigheden, maar ook veiligheids- en risicostudies. Daarnaast geef je vorm en invulling aan beleid.
Je geeft leiding aan een team van 4 managers, maar adviseert ook medewerkers, leidinggevenden en management over de juiste toepassing van de verschillende wet- en regelgeving, risico’s en beheersmaatregelen, en neemt ook initiatief.
Je rapport op maandbasis aan het management en bent de driver achter de verschillende directiebeoordelingen en stakeholder analyses en naleven van het beleid.
In je functie neem je zitting in het Management Team en rapporteer je aan de Managing Director.

Functie eisen

Een energieke en proactieve houding, waarbij je makkelijk verbinding maakt met de mensen om je heen en snel kunt schakelen tussen de diverse onderwerpen die op je af komen, dat heb jij in huis. En verder:

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde technische HBO opleiding (bijv. Chemie, Procestechniek, Milieukunde);
 • Je hebt je minimaal 5 jaar ervaring als (beginnende) terminal manager, management- en werkervaring in een productie omgeving (chemie of terminal omgeving is een pré);
 • Je hebt je aantoonbaar actuele kennis van:
o wet- en regelgeving (BRZO, Wabo, Arbo);
o ISO 9001, 14001
o werken met gevaarlijke stoffen, ATEX e.d.;
 • Je vindt je het leuk om in een omgeving te werken die in ontwikkeling is;
 • Je hebt uitstekende Nederlandse en goede Engelse communicatieve vaardigheden;
 • Je bent accuraat, resultaatgericht, organisatiesensitief en flexibel;

Wat bieden wij

Wij bieden een interessante en uitdagende functie bij een organisatie die in ontwikkeling is. Voor elkaar en met elkaar en dit alles in een gemoedelijke sfeer met veel collegialiteit. In deze organisatie spreekt men elkaar dan ook aan op zaken op een directe en professionele manier.

Aanvullende informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alice van den Berge via 06-40526368 of info@qhse-professionals.nl

QHSE-Professionals is een werving & selectie en recruitmentsupport bureau voor vaste banen en interim functies op het gebied van Quality, Health, Safety & Environment (Kwaliteit, Veiligheid, Arbo en Milieu). Wij bemiddelen in functies als SHEQ Manager, Kwaliteitsmanager, KAM Coördinator, Quality Assurance Officer, Manager HSE, Veiligheidskundige, QA engineer, QHSE Advisor, KAM Coordinator, HVK ’er en MVK ’er en werken voor opdrachtgevers in onder meer energie, afval, recycling, food, farmacie, facilitair, scheepvaart, olie & gas, chemie, kunststof, offshore, metaal, bouw, infra, maritime, automotive, ICT en logistiek.

Eigenschappen van deze vacature

Type

 • Vast

Functiegroep

 • Industrie
  • (Petro) chemie

Functienaam

 • Manager

Functieniveau

 • senior