Werving & selectie voor vaste banen en interim functies

Ben je op zoek naar een nieuwe (interim) functie als QHSE manager, Veiligheidskundige, KAM Coördinator of SHE Officer? Of wil je liever werken als Arbeidshygiënist of QA Manager? Wij kennen de markt en gaan graag voor je op zoek naar de best passende functie! Spreekt een persoonlijke en doelgerichte aanpak je aan? Dan gaan wij graag met je in gesprek.

Ben je op zoek naar een nieuwe collega of naar ondersteuning op interim basis? Wij werven en selecteren de beste kandidaat. Of je organisatie nu actief is in de oil & gas, scheepvaart, renewables, automotive, kunststof, metaal, food, energy, farmacie of chemie, ons netwerk beschikt over kandidaten uit al deze sectoren. Ook hebben wij kandidaten in ons netwerk, met KAMV ervaring bij een adviesbureau, kennisinstituut of overheidsinstantie. Spreekt een open en actieve aanpak je aan? Lees hier dan verder!

Wij bemiddelen voor zowel vaste banen als interim opdrachten Bij interim opdrachten maken wij gebruik van overeenkomsten die zijn goedgekeurd door de Belastingdienst (Wet DBA).

Recruitment support

Wil je het gehele werving & selectie proces in eigen beheer houden, maar heb je wel extra capaciteit op onderdelen nodig? Dan nemen wij je graag werk uit handen met bijvoorbeeld:

Sollicitatiegesprekken
Social recruitment training
Talent Pool

Werk-naar-werk

Veel bedrijven krijgen er mee te maken; een reorganisatie om de bedrijfsresultaten en de personele bezetting scherp te houden. Dan kan er een moment ontstaan dat je afscheid moet gaan nemen van je SHEQ manager of Veiligheidskundige. Of dat je voor je Quality Engineer op zoek moet naar een uitdaging buiten je eigen organisatie. Een persoonlijke en doelgerichte begeleiding van deze medewerker naar een nieuwe baan doet dan veel goed. Door ons netwerk in de QHSE branche kennen wij de juiste wegen en maken wij de periode van werk-naar-werk zo kort mogelijk.

Wat doen wij 1 augustus 2013