Wij bemiddelen in zowel vaste banen als interim opdrachten. Bij een vaste baan ga je  direct bij de opdrachtgever in dienst. Ben je ZZP’er? Dan werk je via QHSE Professionals gedurende een afgesproken periode voor een opdrachtgever, hiervoor maken wij gebruik van overeenkomsten die zijn goedgekeurd door de Belastingdienst (Wet DBA).

Als je gereageerd hebt op een functie, nemen wij contact met je op om je verder te informeren over de functie en de opdrachtgever. Vervolgens inventariseren we samen de raakvlakken tussen jou, het bedrijf en de functie. Bij voldoende raakvlakken maken wij een afspraak met je voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij in hoeverre je in het functieprofiel past en gaan we uitgebreid in op je opleiding, ervaring, wensen en ambities. Als wij beiden positief zijn, stellen wij je voor bij onze opdrachtgever met je CV en onze persoonlijke indruk. Als dit tot een match leidt, ga je direct bij de opdrachtgever in dienst. Mochten wij je afwijzen voor een functie, dan nemen wij je gegevens graag op in ons kandidatenbestand, zodat wij je kunnen benaderen als zich een andere functie voordoet.

Als je gewenste vacature of interim opdracht er niet tussen staat, kun je je ook inschrijven bij ons. Zodra wij een passende functie hebben gevonden, nemen wij contact met je op om je interesse te peilen. Bij voldoende raakvlakken maken wij een afspraak met je voor een intake gesprek.

Uiteraard gaan wij discreet te werk en gaan wij vertrouwelijk om met je gegevens.

Werkwijze 2 augustus 2013