Alice van den Berge

Na mijn studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht ben ik aan de slag gegaan in de uitzend- en werving & selectie branche. Bij verschillende bedrijven en in diverse sectoren heb ik gewerkt als accountmanager en manager. Ook heb ik bij mijn vorige werkgever een nieuw bedrijf opgebouwd. Al deze jaren heb ik met veel plezier en enthousiasme gewerkt. Toch trok het om eigen baas te zijn en om vanuit mijn eigen visie te ondernemen.

In 2013 heb ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet en ben ik QHSE Professionals begonnen. Hier zet ik mijn ervaring, kennis en vaardigheden in om de juiste match te maken. Energiek en bevlogen, met aandacht en toewijding.

Met 30 jaar ervaring in werving & selectie weet ik hoe afwisselend en dynamisch het recruitment vak is. Ik heb ruime ervaring in de markt van Quality, Safety, Health & Environment. Vele professionals heb ik aan een nieuwe stap in hun loopbaan geholpen en tientallen bedrijven, van klein tot multinational, nationaal en internationaal, heb ik voorzien van nieuw talent.
Talentontwikkeling is dan ook de rode draad in mijn loopbaan. Het geeft mij energie als ik een van mijn kandidaten heb bemiddeld in een functie, waarin hij of zij zijn of haar talenten kan ontwikkelen.  Binnen een organisatie waarin hij of zij echt past. Je bent immers pas echt succesvol als je plezier hebt in je werk!
Ik ken de QHSE markt van binnen en van buiten, ik weet wat de specifieke functies inhouden. Mijn opgebouwde netwerk in zowel de recruitment branche als de QHSE markt zet ik graag in om vacatures goed in te vullen met enthousiaste professionals.

Tevredenheid van alle partijen is voor mij heel belangrijk. Spreekt open en actief zaken doen je aan? Vind je persoonlijk en direct contact belangrijk? En ga je ook voor het beste resultaat? Dan kom ik graag met je in gesprek! Ik ben bereikbaar op 06-40526368.

Alice van den Berge