Met 25 jaar ervaring in de werving & selectie weet ik hoe afwisselend en dynamisch het recruitment vak is en kan ik bogen op veel kennis en ervaring. Ik heb 16 jaar ervaring in de markt van Quality, Safety, Health & Environment. Vele professionals heb ik aan een nieuwe stap in hun loopbaan geholpen en tientallen bedrijven, van klein tot multinational, nationaal en internationaal, heb ik voorzien van nieuw talent.
Talentontwikkeling is dan ook de rode draad in mijn loopbaan. Het geeft mij energie als ik een van mijn kandidaten heb bemiddeld in een functie, waarin hij zijn talenten kan ontwikkelen. Binnen een organisatie waar hij echt in past. Je bent immers pas echt succesvol als je plezier hebt in je werk!
In 2013 ben ik QHSE Professionals gestart. Ik ken de QHSE markt van binnen en van buiten, ik weet wat de specifieke functies inhouden. Mijn opgebouwde netwerk in zowel de recruitment branche als de QHSE markt zet ik graag in om vacatures passend in te vullen met enthousiaste professionals.

Tevredenheid van alle partijen is voor mij heel belangrijk. Spreekt open en actief zaken doen je aan? Vind je persoonlijk en direct contact belangrijk? En ga je ook voor het beste resultaat? Dan kom ik graag met je in gesprek! Ik ben bereikbaar op 06-40526368.

Alice van den Berge

Over Alice van den Berge 1 augustus 2013